Stigao i njemu kraj! Trump više nije predsjednik Amerike!

Nemajući konstruktivan odgovor na nijednu monumentalnu krizu koja sada trese Ameriku, Tramp je abdicirao. On ne vlada.

Biće vam oprošteno ako niste primjetili. Njegove verbalne bombe su glasnije nego ikad, ali Donald Tramp više nije predsjednik Sjedinjenih Država, piše u svom autorskom tekstu profesor javne politike na Univerzitetu Berkli i bivši američki sekretar za rad Robert Rejh.

– Nemajući konstruktivan odgovor na nijednu monumentalnu krizu koja sada trese Ameriku, Tramp je abdicirao, on ne vlada. On igra golf, gleda kablovsku TV i tvituje – navodi Rejh i postavlja pitanje:

– Kako je Tramp reagovao na široke nemire posle ubistva Džordža Flojda u Mineapolisu, crnca koji je umro nakon što mu je bijeli policajac klečao na vratu nekoliko minuta dok su ga sa lisicama bacili na zemlju?

POPULARNO  VUČIĆ ŽIVOTNO UGROŽEN LJEKARI NA NOGAMA, PREDUZELI SVE MJERE! Evo šta se dešavalo na VMA..

– Tramp je demonstrante nazvao “razbojnicima” i zaprijetio da će ih upucati. “Kada počne pljačka, započinje pucnjava”, tvitnuo je parafrazirajući bivšeg šefa policije u Majamiju čije su riječi podstakle nerede krajem 1960-ih. U subotu je glasno govorio o “najokrutnijim psima i pretećim oružijima” čekajući demonstrante ispred Bijele kuće, ukoliko ikada probiju kordon pripadnika Tajne službe – ističe Rejh.

Please follow and like us: