Stigle prve slike nane Fate iz bolnice: Pogledajte u kakvom stanju je..

Nana Fata Orlović je zbog pogoršanog zdravstvenog stanja prekjučer hospitalizirana a Klinici za plućne bolesti UKC-a Tuzla, piše “Radio Sarajevo”.

Naime, nana Fata je imala zdravstvenih problema još i prije ovog što se desilo prije nekoliko dana. Naime u dvorištu nane Fate nalazila se crkva koja je nelegalno građena, nana Fata je hitno htjela da se riješi crkve, te da je sruše što je prije moguće.

Iako je više puta imala problema sa nadređenima, jer nisu htjeli da sklone crkvu iz njenog dvorišta, nudili su joj i mnogo novca da to ne učini, a ona to nije htjela ni da čuje. Nisu je zanimali ni novci, ni bilo šta, nana Fata je htjela samo da se skloni crkva iz njenog dvorišta.

POPULARNO  Šta bi ovo trebalo da znači? Inzko: Ako ne povuku odlikovanja zločincima bit će posljedica!

Naime, to sve, taj napor i trud Nanu Fatu je najvjerovatnije koštalo zdravlja, pa je po već ko zna koji put završila u bolnici.

Prema nezvaničnim informacijama, zdravstveno stanje žene koja je svojom pravnom bitkom zadivila svijet pogoršalo se zadnjih dana jer je bila izložena provokacijama, nakon što je srušena nelegalno izgrađena crkva u njenom dvorištu.

Imam iz Srebrenice Ahmed ef. Hrustanović večeras je na svom Twitter nalogu objavio je prvu fotografiju nane Fate.

“Nana Fata Orlović ima najbolju njegu u tuzlanskoj bolnici. Uskoro će ako Bog da kući svojoj u Konjević Polje. A neki već se bili obradovali njenoj smrti”, napisao je ef. Hrustanović.

Please follow and like us: