STIGLE TUŽNE VIJESTI, FANOVU SE MOLE ZA NJU: Evo šta se desilo Severini, BOLOVI SU STRAŠNI..

Severina Kojić već godinama muku muči sa kičmom, a fizioterapija na koju ide, sve manje joj pomažu, pa je operacija sve izvjesnija opcija.

– Severina pokušava da izbjegne tako radikalnu metodu, užasava se operacije kičme. Zato godinama isrpobava sve mtode liječenja za koje čuje. Kada su joj se prvi put pojavili bolovi mislila je da je to bezazleno. Svakog bole leđa kad predugo stoji ili sjedi, ali to je postalo učestalo. Tada je potražila pomoć najboljih stručanja koji su joj rekli da je jedino rješenje operacija – počinje priču dobro obavješten izvor i nastavlja:

– Njoj to nije odgovaralo, pa je krenula po drugo mišljenje, uvjerena da skalpel može da se izbjegne. Razni fizioterapeuti su joj obećavali poboljšanje neki i potpuno izlječenje. Sve je probala, gubila vrijeme bacala silne pare, ali jednostavno ne može. Nakratko, bol se smanji ali opet se vrati i to vrijeme olakšanja sve je kraće. Kažu da su njeni problemi sa kičmom posljedica stajanja. Plus ona je cijeli život na štiklama. Zatim, skače na bini, igra. I nije jedina koja se bavi ti poslom, a ima problema sa kičmom. Sve vrijeme ona radi vježbe koje su joj preporučili fizijatri. Pazi na držanje, ali bolovi ne nestaju. Operaicja postaje sve izvjesnija opcija, ali Seve se jako plaši. Svjesna je da postoji opasnost od komplikacija posljedica, pa ča i toga da ostane invalid. Zati i trpi, kad krenu jaki bolovi naguta se lijekova ili primi injekciju i očigledno dok ne bude pala u krevet neće pristati da ode po nož. Naravno, tu je i strah koliko bi trajao oporavak. Koliko ne bi smjela da radi i da bude aktivna, jer ipak ona od toga živi. A tek sada ne može sebi priuštiti taj lksuz da mjesecima leži – rekao je dobro obaviješteni izvor.

Please follow and like us:
POPULARNO  Konačno odlučila da pokaže trudnički stomak! Karleuša blista u trudnoći...