STIGLE TUŽNE VIJESTI O DARKU LAZIĆU: Evo šta mu se desilo, MARINA U OČAJU!

Iako je Darko Lazić nedavno tvrdio da nema finansijskih problema njegov prijatelj otkrio je da je pjevač navodno zapao ud ugove zbog mnogobrojnih izdataka i troškova koji su bili neplanirani.

– Darko već dvije godine jedva sastavlja kraj s krajem. Nakon saobraćajke skoro cijelu godinu nije radio, a morao je od nečega da živi i da plaća liječenje i skupe terapije, a u međuvremenu je počeo da živi sa Marinom i dobio je sina. Sve i da je imao neke zalihe, potrošilo se, a posljedni dinar iz džepa izbio mu je koncert u Sava Centru – rekao je izvor magazina i dodao:

– Dare se nervira što još nije završio kuću u Brestaču, u kojoj živi sa Marinom i sinom- On je iznutra opremio, ali ostalo je još mnogo radova spolja, kao i u dvorištu. Teško mu je palo što nema posla, a jedva se izvukao iz starih dugova. Morao je sad da vrati pare gazdama klubova u kojima su nastupi bili otkazani nakon saobraćajke. Iamo je u planu da završio album do leta i da radi punom parom, ali umjesto da sad zarađuje, on mora da zadužuje. Darko je već sada u velikoj panici. Znam da je zamolio roditelje dam u pomognu i tražio je od Branke i Milana da probaju da dignu kredite.

POPULARNO  OGLASIO SE IZETBEGOVIĆ: "Negira se genocid, zločinci se nagrađuju. Želim samo jedno da kažem.."