STRAŠNO: Otkriven motiv zločina, evo zašto je RADOVAN ubio LJUBAVNICU JASMINU!

Radovan R (57), osumnjičen je da je nasmrt izbo svoju ljubavnicu Jasminu L. u kući u Bariču, sa Jasminom je započeo vezu nedavno ali je ona, prema pričama koje kruže u njihovom komšiluku, u međuvremenu odlučila da se vrati svom suprugu što je Radovana razjarilo. Zbog toga se sumnja da je motiv zločina ljubomora.

Radovan je, kako se moglo čuti iz krugova njegovih poznanika, bio sklon avanturama sa ženama.

Kako se saznaje, on je zbog veze sa Jasminom otišao iz kuće u kojoj je živio sa suprugom i sa djecom.

S druge strane, poznanici pričaju da je Jasmina, inače zaposlena u KCS, takođe bila udata za jednog muškarca iz sela Draginja, sa kojim je imala djecu.
Međutim, Radovan i Jasmina su se upoznali u selu Svileuva, gdje su oboje imali rodbinu.

– Vjeruje se da se iz tih njihovih susreta u susjednog Svileuvi među njima razvilo nešto više, pa su počeli aktivno da se viđaju – pričaju njihovi poznanici, dodajući da su Radovan i Jasmina prije oko mjesec dana odlučili da započnu i zajednički život.

POPULARNO  OD SUTRA PONOVO NA SNAZI POLICIJSKI ČAS! OD 21 SAT DO 6 SATI UJUTRO!

– Priča se da je ona ipak odlučila da se vrati svom suprugu, a da je Radovan to jako naljutilo, mada teško je reći sa sigurnošću šta se tačno dešavalo između njih – pričaju njihovi poznanici.

Tako je Radovan juče predveče došao pred kuću u Bariču, uz pomoć merdevina se popeo na terasu i ušao u sobu u kojoj je bila Jasmina. Dohvatio je nož i zadao joj nekoliko smrtonosnih uboda usljed čega je nesrećna žena preminula.

– Čula sam da je ona razvedena, ali njega nisam poznavala. Prije dva, tri dana sam je vidjela, svraćala je u prodavnicu, a koliko zna u ovoj kući je živjela oko dva mjeseca – kažu komšije iz Bariča.

Please follow and like us: