STRAŠNO! UBIJEN I STRAHINJIN OTAC, IZREŠETAN NA ULICI!!!

U dosijeo zavedeno da je tata robijao zbog silovanja, pokušaja ubistva i razbojništva.

Otac preminulog Strahinje Stojanovića (30), Paja Stojanović (44), likvidiran je početkom Jeseni 2015. godine. Podsjećanja radi, Stojanović stariji je ubijen u zgradi u naselju Galenika, a Alo.rs je tada saznao da se čovjek našao na meti pucača upravo sina Strahinje, koji se dovodio u vezu sa učešćem u ubistvu Radeta Rakonjca i Milošta Vidakovića.

Ubijeni Paja Stojanović imao je bogat kriminani dosije.

Sin Strahinje je inače važio za člana grupe Miloša Delibašića (36), sestrića kontroverznog crnogorskog biznismena Slobodana Šaranovića, a bio je dobar prijatelj sa ubijenim vođom navijača “Crvene Zvezde” Velikoborom Dunjićom.

Do pucnjave na Paju je tog 26. septembra došlo oko 22 sati u ulici Jovana Stojisavljevića 31, kada je ubica sakriven ispod oraha sačekao žrtvu ispred zgrade u kojoj ima stan, ali i gdje mu žive tast i tašta.

POPULARNO  STRAVIČNO: U BEOGRADU GORI SVE, PROTESTI SE NASTAVLJAJU... (FOTO)

Po izlasku Paje iz automobila ubica je odmah počeo da puca na njega, ispalivši najmanje šest metaka. Iako ranjen, Paja je počeo da bježi, ali je ubica trčao za njim.

Test je pokušao da pomogne zetu.

Tast Paje Stojanovića koji nije želio da se pominje ime, rekao je reportetu “Alo!” da je čuo pucnjavu, a potom i neko komešanje.

– Otvorio sam vrata i vidio Paju kako leži obliven krvlju. Dok sam pokušao da mu pomognem, stigli su ljekari i policija, a ostalo sve znate – rekao je on.

Please follow and like us: