STRAŠNO: Za doček Nove 2016, na sličan način od gušenja plinom smrtno stradale dvije 21-godišnje djevojke!

Imala je krug prijatelja i rodbine zbog kojih je i voljela dolazizi kući u svoju rodnu Posavinu.

Velika i nezapamćena tragedija u novogidšnjoj noći u kojo jje život izgubilo osmero mladih iz općine Posušje, podsjetila je stanovnike Posavine na tragičan događaj u Donjoj Mahali u općini Orašje.

U približno isto vrijeme u zadnjim satima 2016, godine u porodičnoj kući od posljedica gušenja plinom, smrtno su stradale dvije 21-godišnje ljepotice, Marija Damjanović i njena Prijateljica Magdalena Dominović iz okoline Splita. Djevojke su živjele i radila u Beču, a u Donju Maghali su došle kako bi dočekale Novu 2017. godinu.

Tužna vijest iz Posušja podsjetila je Marijinu susjedu Lubicu Damjanović i u njoj probudila emocije o Mariji ao prekrasnoj i uvijek nasmijanoj djevojci.

Imala je krug prijatleja i rodbine zbog kojih je i voljela dolaziti u kući u svoju rodnu Posavinu sa Splićankom, prijateljcom Magdalenom stigla je nešto prije ponoći i kod susjede uz kafu dogovarale detalje oko dočeka Nove godine sa svojim najboljim društvom i sve je bilo spremno za jedan lijep provod, prisjetila se Ljubica. Nešto iza ponoći djevojke su došle na spavanje, a kako je noć iznimno bila hladna, prostorija u kojoj su spavale zagrijavana je plinskom grijalicom. Tata ih je ujutro najprijezvao da dođu u kuću popiti kafu, ali kako nisu odgovarale otišao je do sobe i kroz prozor vidio kako leže nepomično. Uzalud ih je dozivao i potom je razvalio vrata. Strašno! Kad su nam javili, u prvom trenutku nisam vjerovao da je to istina, govori za Večernji najmladnji Marijin brat.

POPULARNO  Odgovor se nije usudio dati ni nakon korištenja džokera! Evo na kojem pitanju je odustao..