STRAVA! Lukom i strijelom pogodio djevojku čak osam puta a onda se oglasio: “Gađao sam je tek toliko da je uplašim”

Muškarac s područja Padravine zlostavljao je djevojku s kojom je bio u vezi. Lukom i zašiljenim strijelama u više navrata ju je pogodio.

Pedesetogodišnjak s područja Podravine u travnju 2018. godine uzeo je luk i strijele sa zašiljenim vrhovima i u smjeru djevojke s kojom je u vezi odapeo petnaestak strijela.

Osam strijela ranilo je dvojeku u bedra, nogu, glavu i ruke. Spustila je glavu i stavila ruke da bi pokrila lice. Kako se navodi u sudskoj presudi, teške ozljede izostale su samo pukim slučajem.

Osim toga, 50-godišnjak joj je prijetio kuhinjskim nožem, zaključao ju je u sobu i bacio ključeve kako ih ne bi mogla pronaći. Držao ju je zaključanu sat i pol.

Zbog toga što je učinio 50-godišnjak je osuđen na godinu i deset mjeseci bezuvjetnog zatvora. Na sudu mu je izrečena sigurnosna mjera obaveznog liječenja od ovisnosti o alkoholu i lijekovima koju će provoditi zatvorski sustav.

Priznao je krivicu

Na sudu us oboje dali iskaze. 50-godišnjak je rekao da je, dok su bili u vezi, djevojka više ozlijedila njega nego što je on nju.

– Ubola me nožem u nogu i iščupala kosu za periku. Gađao sam je nakon toga strijelama, a luk koji koristim inače probija vrata na 15 metara. Luk sam koristi otako da je ne ozlijedim jako. Gađao sam je s metra i pol udaljenosti i ciljao u pojedine dijelove tijela, tek toliko da je uplašim – rekao je na sudu.

POPULARNO  "Nasmijani ubica" u zatvoru teško pretukao cimera: Poručio je da mrzi zlostalvjače žena!

– Pred njom sam napeo luk do kraja, a zatim sam ga napeo samo malo prilikom odapinjanja strelice. Nož koji spominje bio je tupi vrtni nož koji ne može nikoga ozlijediti, dodao je 50-godišjak. Priznao je da joj je prijetio i držao je zatočenu u kući oko sat vremena, “ali samo dok se ona ne smiri”.

Zajedno su pili taj dan

“Zajedno sam pio s njom, popili smo litru i pol vina. Tog sam dana uzeo analgetik Tramal koji pijem za bolove, a ona inače uzima Xanax, no ne znam je li tog dana uzela te tablete – opisao je na sudu.

“Nisam je uspio odvratiti od nošenja lovačkog noža. Tim me nožem kasnije piknula u nogu. Kad sam odapinjao strelice prema njoj, bila je sklupčana na kauču, skupljenih nogu i ruke je držala preko lica. Nije tačno da je pokušala pobjeći, zato što je bila u donjem rublju – rekao je on.

– Kad sam je gađao strelicama ,nisam primjetio da ima krvi na njoj. Osim toga, nisam bio fizički nasilan prema njoj. Samo sam je potjerao u krevet da se smiri – zaključio je 50-godišnjak.

Please follow and like us: