SVA POLICIJA NA NOGAMA: Potpuni HAOS u Kosovi kod Maglaja!

Policijski službenici MUP-a ZDK su u samom jednom danu zabilježili nevjerovatan broj slučajeva u Kosovi.

Na području Zeničko – dobojskog kantona zabilježene su brojne kriminalne aktivnosti, ali najdramatičnije je bilo u Kosovi kod Maglaja.

Policijski službenici MUP-a ZDK su u samom jednom danu zabilježili nevjerovatan broj slučajeva u Kosovi.

U toku noći 08/09.02.2021. godine u mjestu Kosova, izvršena je tešk krađa putničkog vozila marke “golf”, registarskih oznaka K06-A-269, vlasništvo lica P.S. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj. Dana 09.02.2021 godine, u 14:05 sati, pored lokalnog puta u mjestu Dolina, općina Zavodivići, od strane policijskih službenika pronađenp je otuđeno vozilo. Na mjestu pronalaska vozila je izvršen uviđaj od strane službenika Sektora kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničkodobojskoj kantona.

POPULARNO  ŠOK U KUĆI TRUDNE ILDE ŠAULIĆ, SVI U SUZAMA: Evo šta se desilo...

U toku noći 08/09.02.2021. godine u mjestu Kosova, izvršen je pokušaj teške krađe putničkog motornog vozila marke “Golf”, registarskih oznaka T67-M-787, vlasništvo lica A.K. iz Maglaja. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

U toku noći 08/09.02.2021, godine u mjestu Moševac, izvršena je teška krađa u trgovačku radnju Motorex, kojom prilikom je otuđen određen iznos novca, kao i neutvrđena količina raznih artikala. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

U toku noći 08/09.02.2021. godine, u mjestu Kosova, izvršen je pokušaj teške krađe putničkog motornog vozila marke “Passat”, registarsih pznaka T89-E-096, vlasništvo lica H.S, iz Maglaja. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja. Policijske stanice maglaj.

Please follow and like us: