Svečano otvaranje Zo&Em Hair&Beauty studia! Čekamo vas sa osmijehom!

Zo&Em je renomirani hair&beauty studio, koji je za kratko vrijeme zadobio veliki broj klijenata zahvaljujući kvalitetnom i lijepo radu, raspisao je konkurs u potrazi za – kozmetički tehničar i frizer.

Svi koji žele da se prijave na konkurs, neophodno je da imaju završenu SSS (srednju stručnu spremu).

Potražuju se osobe koje, prvenstveno imaju radno iskustvo, kako bi upotpunili tim velikih profesionalaca u ovom domenu posla.

Za poziciju frizera poželjno je poznavanja svih tehnika u radu sa kosom.

Za poziciju kozmetičara obavezno je poznavanje vještina kao što su: Pedikir, manikir, geliranje i nadogradnja noktiju ali i maderoterapija.

PLATA: Fiksna + procenat.

Od radnika se očekuje da se odlicno nalazi u timskom radu i da posjeduje vrline kao što je ambicioznost i želja u napredovanju na radnom mjestu.

Mašta i kreativnost se dodatno nagrađuje.

Za one koji nisu upućeni, ovaj reotvoreni studio postoji već 2 godine i trenutno je u svom najvećem usponu, poznat kao jedan od najpoznatijih i najuspješnijih salona u Tuzlanskom kantonu.

Promjenom adrese, proširili su i svoj spektar usluga, pa vas ovom prilikom pozivamo da zavirite u njihov salon, koji posjeduje moderan interijer i isprobate jednu od usluga koje vam pružaju. Zasigurno ćete se ponovno vratiti!

Sto se tiče radnog vremena, salon je otvoren svakim radnom danom osim utorka u periodu od 09:00 do 19:00h, subote od 09:00 do 17:00h te nedjelje od 11:00 i 17:30h.

Požurite i zauzmite svoj termin koji možete zakazati direktno na online stranici
Ne zaboravite posjetiti i officialnu Facebook stranicu:
https://www.facebook.com/salonljepotezoandem/ i Instagram profil https://www.instagram.com/zoandem_/ za više detalja.
Please follow and like us: