SVI JE SE ODREKLI: Severinu više na društvenim mrežama ne prate Kojići, Brena, Bekuta..

Na Instagramu je samo prati njen aktuelni suprug Igor (33), iako komšije na zagrebačkom Kozjaku kažu da ga nisu vidjeli bar šest mjeseci.

Nakon navodne svađe u Beogradu, kada je Severina provela mjesec dana kod Kojićevih zbog izolacije, pjevačicu na društvenoj mreži doavno ne prate ni Dragan Kojić Keba (60) ni njegova supruga Olja, a ni kćerka Nataša (36).

Na Instagramu je samo prati njen aktuelni suprug Igor (33), iako komšije na zagrebačkom Kozjaku kažu da ga nisu vidjeli bar šest mjeseci, tačnije otkako se vratila iz Beograda. Piđe da su Igorovi roditelji čak blokirali snahu na društvenoj mreži.

No nisu Kojićevi jedini s kojia je pjevačica u navodnoj svađi. Seve na Instagramu više ne pravi ni porodična prijateljica Kojićevih. Jela Brena (60), njihova prva komšinica u elitnom kvartu Bežanijska kosa u Beogradu. Seve i Lepa Brena donedavno su pozirale za društvene mreže, no čini se da je i tom prijateljstvu došao kraj.

POPULARNO  SEVERINA PONOVO TRUDNA, OBJAVILA JE SLIKU, A KOMENTARI ODMAH KRENULI: Evo kako sad izgleda, PROMIJENILA SE SKROZ?!

Osim Lepe Brene, Severinu Kojić više ne prati ni Ana Bekuta (61). Obje pjevačice, i Lepa Brena i Ana Bekuta bile su na Sevinoj i Igorovoj svadbi u Beogradu prije pet godina, a nastavile su se družiti sve donedavno. Tako su prije četiri godine sve tri zjaedno tulumarile na rođendanu kolege Saše Matića (42).

Please follow and like us: