Tanja Savić se prvi put oglasila nakon porodičnog incidenta: Istina je da je moj muž odveo djecu u Australiju!

Tanja Savić, koja se trenutno nalazi kod roditelja, progovorila je o odnosu sa suprugom Dušanm koji je odveo djecu u Australiju, gdje će završiti školu.

– Ne bih da otkrivam previše, to je moj privatan život koji želim da sačuvam. Mislim da sam tu da uveseljavam narod, a ne da izigravam žrtvu. Taman posla da bih trpjela nasilje. Ne prijaju mi priče da je nasilan, jer on otac moje djece, a i dalje moj muž – rekla je ona.

– Istina je da je moj muž odveo djecu u Australiju i da sam ja sama kod moje mame. Nisam dobila batine, Dušan je dobar otac mojoj djeci. Jednostavno, i to nam je jedina svaša Australija jer on voli Australiju. On je rođen u Australiji i hoće da se tamo djeca školuju, ja volim Srbiju. Sve bih uradila da se oni vrate, nedostaju mi. Ne znamo kako će biti na kraju. On je meni izašao u susret, sedam godina je bio ovdje. Zajedno smo, dopisujemo se svaki dan. Nismo stavili tačku na brak – rekla je ona.

POPULARNO  STRAŠNO: Majci oteta djeca, TANJA SAVIĆ OČAJNA! Emotivnom porukom zamolila ljude za pomoć...

– On je otišao zbog koroneu Australiju svi smo trebali da idemo, ali sam ja riješila da ostanem zbog nastupa. Bili smo u svađi, ali mi smo par tako nekoliko puta, svađao se mirno, ali najviše jer ja želim da živimu Srbiji a on u Australiji. Ali mi se volimo, nedostaje mi – poručila je ona.

Please follow and like us: