Tony Cetinski dirljivim statusom prisjetio se nikad prežaljenog Tošeta Proeskog: “Život stvarno nije fer!”

Prošlo je 13 godina od smrti velikog umjetnika.

Tony Cetinski prisjetio se kolege i prijatelja Toše Proeskog, koji je tragino izgubio život 15. oktobra 2007. godine na autocesti kod Nove Gradiške.

– 13 dugih godina. Sutra negdje u ovo vrijeme napustio si nas fizički ali samo fizički brate moj. Ne mogu vjerovati koliko i dana danas nedostaješ i koliko nam je još uvijek teško što si prerano otišao. Život stvarno nije fer.. Pitaš me gdje sam i što radim? Na cest naravno i odvratna je kiša, ali tvoj osmijeh ne nada koja je svima u današnje čudno i zlo doba toliko potrebna. Bit će sve uredu dok imamo tebe koji nas čuva svojom prisutnošću, pjesmama i svemu dobrim i plemenitim što si ostavio na ovoj planeti. Ti si ANĐEO DOBROTE. Znam da nas čuvaš kao što i ti moraš znati da si uvijek i našim molitvama. Voli te brat – napisao je Cetinski na društvenim mrežama.

POPULARNO  TIJELO ŽRTVE PRONAĐENO U DVORIŠTU KUĆE: Hladnim oružjem ubijen 61-godišnji muškarac, razlog je šokantan...

Proeski je poginuo na autocesti kod Nove Gradiške u 26. godini te u suzama ostavio hiljade fanova s područja čitave bivše Jugoslavije. Tragičnom saobraćajnom nesrećom zaustavljena je blistava karijera u usponu mladog makedonskog muzičara koji je osvajao glasovnim sposobnostima i karakterom.

Please follow and like us: