TRAGIČNI DETALJI: U Neretvi se utopili otac i četverogodišnje dijete!?

U rijeci Nereti u mostarskom prigradskom naselju Rodoč danas je pronađen automobil u kojem se nalazilo tijelo muškarca, potvrđeno nam je u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Policija je u pronalasku automobila obaviještena u 11 sati, nakon čega su angažirani ronioci Interventne spasilače službe (ISS) koji su izvukli tijelo muškarca, prenose mediji.

Kako je javio Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-nneretvanskog kantona, netko od ribara prijavio je policijskoj upravu Mostar da se na Čekrku vidi vozilo u Neretvi, a policijske patrole odmah po dojavi izašle su na mjesto događaja.

Nedaleko od potopljenog automobila pronašli su beživotno tijelo muškarca – radi se o osobi A.K rođenoj 1989. godine, čiji je nestanak 24. travnja oko 15 sati prijavila supruga.

POPULARNO  CIJELA SRPSKA ESTRADA NA SAHRANI BORE DRLJAČE, POTRESNE SCENE SA LICA MJESTA: Masa ljudi prilazi kovčegu da uradi ovo..

Kako so neslužbeno saznali, sumnja se da se radi o muškarcu čiji je nstanak prijavila supruga u subotu, a s njim u automboilu se nalazio i četverogodišnji sin.

Tijelo muškarca prevezeno je u mrtvačnicu Bijeli Brijeg, gdje će biti obavljena indetifikacija, nakon čega će biti poznato više informacija.

Na licu mjesta je policija, ronioci i dalje pretražuju teren.

Please follow and like us: