TRUMP OSTAO I BEZ MELANIJE? Spavali su u odvojenim sobama, njihov brak je…

Melanija Tramp odbrojava minute do razvoda sa Donaldom Trampom, aktuelnim predsjednikom SAD, kako bi konalno stavila tačku na njihov 15-godišnji “transakcijski brak”, prenose britanski mediji.

Bivša saradnica Omarosa Manigo Njuman je otkrila da je njihov brak odavno u krizi: “Melanija broji svaki minut do njegovog odlaska iz Bijele kuće kako bi zatražila razvod. Ukoliko bi htjela da ga ponizi i ostavi tokom mandata, on bi našao način da je kazni.”

Kako se tvrdi Melanija je bila očajna 2016. godine kada je Tramp pobijedio na američkim presjedničkim izborima, jer nije mogla ni da pretpostavi da će odnijeti pobjedu.

Takođe, nije mu se odmah pridružila u Vašingtonu već je čekala 5 mjeseci, navodno, kako bi njihov sin Baron završio školu.

POPULARNO  BREAKING NEWS: Joe Biden was elected the 46th president of the United States! This is Trump’s reaction...

Međutim, još jedna njena bivša asistentkinja Stefani Volkof tvrdi da prva dama planira da se razvede i da pregovara kako bi Baron dobio jedna dio Trampovog bogatstva.

Volkofova tvrdi i da su supružnici sve vrijeme spavali u odsvojenim sobama i da je njihov brak bio čista “transakcija”.

Inače, Tramp je prethodno bio u braku dva put, a druga žena Marla Mejpls se obavezala da neće objavljivati kritične knjige ili davati intervjue o njemu, a sumnja se da će Melanija učiniti isto.

Mediji su često istiali koliko Melanija i Tramp nisu bliski u javnosti, a prvadama je nekoliko puta snimljena i kako odbija njegove dodire ili pokušaje da je uzme za ruku.

Please follow and like us: