TUGA DO NEBA: Djevojka danima bila bolesna neznajući da ima Koronavirus! Umrla u stanu čekajući rezultate!

Prve simptome osjetila je 10. marta. Imala je blago povišenu temperaturu. Poslala je poruku svom dečku Džoši Andersonu da se ne osjeća Najbolje. Sledećeg dana, otišla je u bolnicu, ali su joj tamo rekli da će proći nedjelju dana dok dođe do ljekara.

Klinika u kojoj je radila kao savjetnica za HIV imala je na raspolaganju svega nekoliko trstova za novi koronavirus. Nataši je rečeno da je u niskom riziku od infekcije Kovidom-19, pa je odlučila da se ne testira.

– Propustila je priliku da se testira kako bi neko drugi mogao – rekao je njen dečko Džoš Anderson.

Kada je odlučila da ne uradi test bila je srijeda 11.marta. Međutim, kako su njeni simpomi i dalje bili prisutni, 16. marta se ipak testirala. Počela je da osjeća “nešto u plućima”; kako je ispričao Džoš. Ali, i dalje se osjećala dovoljno dobro mu se pridruži da izvdu psa napolje. U petak je, međutim Džoš pronaša Natašino beživotno tijelo na podu u kuhinji.

POPULARNO  ISPROBAJTE: Test je tačan 97%! Šta se prvo vidjeli na slici? Odgovor otkriva vašu BLIŽU BUDUĆNOST..

Džoš je emotivnom porukom na Facebooku koji je podijeljen stotinama puta, naveo da je pričao sa Natašom svega nekoliko sati ranije prije nego što je pronašao njeno tijelo.

– Napisala mi je: “Dobro jutro. Volim tr”, na moju sramotu odgovorio sam: “Jutro sunašce. Kako se osjećaš?”. Veoma želim da sam joj odgovorio: “Volim i ja tebe”, naveo je on, dodajući da je gubitak Nataše nenamjerljiv.

Please follow and like us: