TUGA DO NEBA: Majka Novaka Đokovića poslala potresnu poruku!

Nakon što su Novak i Jelena Đoković objavili da su pozitivni na korona virus, kako srpska tako i svjetska javnost se zabrinula, zapravo onaj dio koji tenisera doživljava kao sportskog heroja.

Majka najboljeg srpskog tenisera Dijana Đoković za “Blic” kaže da se Novak i Jelena osjećaju dobro iako su im testovi bili pozitivni na Covid 19.

– Svi se osjećamo dobro, kao i njih dvoje. To što je Novak pozitivan ne znači da je bolestan. On je mlad i zdrav čovjek pa se to lakše podnosi. Uostalom, mislim da je ovaj virus pri kraju, pa su ovo samo neki “repovi” korone koji nisu tako jaki kao na početku. Zato se oni i osjećaju kao i mi – rekla je Dijana i dodaje da se ipak testirala jer je bila u kontaktu sa sinom.

POPULARNO  Mlada Bosana se vratila iz Švicarske u BiH i pokrenula vlastiti biznis, poručila je: Ovdje se ne osjećam kao stranac u tuđini!

– Mi smo se testirali jer smo bili u kontaktu sa njima, ali smo negativni, kao i djeca, i ona su negativna. Svi se osjećamo dobro i svima želimo dobro zdravlje.

Please follow and like us: