TUGA NA SRPSKOJ SCENI, MLAD PREMINUO OD KORONAVIRUSA…

Među njegovim prijateljima bili su i Viktor Savić, Aleksandar Radojičić, Voja Nedeljković i mnogi drugi.

Vlasnik prestižnog kafića “Santo Domingo” u Beogradu na Vračaru, Miljan Karjišnik, preminuo je od posljedica Koronavirusa, kako naglašavaju njegovi prijatelji.

Popularni glumac Aleksandar Radojčić se oprostio od svog velikog prijatelja Miljana putem Instagrama, objavivši njihovu zajedničko fotografiju i tom prilikom apelovao na sve da se paze na šta su se nadovezale mnoge poznate ličnosti koje su se oprostile od Miljana i apelovale na zaštitu i prvenciju od virusa.

– Šta da napišem? Koju sliku da okačim? (preštaj nemam bolju)… da li uopšte da postavim išta? Jasno ti je da odugovlačim sa nadom da ćeš se samo javiti sa čuvenom pričom “crkla baterija” kupile mi već jednom punjač”.. i pući od smijeha naravno. Nemam običaj da ovde otvaram dušu niti sam u stanju da formulištem misli i osječanja ali osječam odgovornost da još jednom apelujem na sve: ČUVAJTE SE LJUI!!! Neče nas sačuvati ni strka, procenti, brojke, teorije zaveze, “provjerene informacije” sa neta.. ukoliko se ne dozovemo pameti – napisao je Aleksandar.

Please follow and like us:
POPULARNO  Zar može gore? Poznati nogometaš se zarazio Koronavirusom i završio u komi! Kad je pomislio da je sve gotovo, stanje se još više pogoršalo!