TUGA! Ovo je mladi par koji je nastradao u vikendici od strujnog udara..

Uroš Đorđević (29) i njegova djevojka Jovana Jovanić (30) iz Požege stradali su u vikendici u Kremni, najvjerovatnije u ponedjeljak uveče od posljedica strujnog udara, potvrdila je istraga, saznaje Kurir.

Prema nezvaničnim informacijama Višeg javnog tužilaštva iz Užica, do ovih zaključaka došlo se na osnovu rezultata obdukcije tijela dvoje stradalih i na osnovu zaključaka vještaka elektro struke. Na osnovu položaja tijela, vještaci su zaključili da je Uroš stradao od strujnog udara dok se kupao, a da je Jovana stradala ubrzo zatim dok je pokušavala da mu pomogne.

Njih dvoje došli su u Kremnu u subotu ili nedjelju sa ciljem da vikend i praznike provedu u kući Uroševe rodbine. Posljednji put su viđeni u selu u ponedjeljak popodne, a u utorak, pošto se nisu javljali na telefon na vrata kuće gdje su dvoje mladih boravili došao je jedan od rođaka porodice koji je unutra zatekao stravičan prizor, beživotna tijela dvoje mladih.

POPULARNO  VASKOVIĆ PORUČIO DODIKU: "Rušenje nezakonito izgrađenog narko i kockarskog kluba je.."

Zbog tragedije koja je potresla ovaj kraj, u Požegi je proglašen dan žalosti. Dvoje mladih koji su radili u preduzeću “Budimka” planirali su brak i zajednički život biće sahranjeni u Novom groblju u Požegi, odnosno Jovana Jovanović u Velikoj Ježevici.

Please follow and like us: