UBICA SVE GLEDAO SA AUTOBUSKE STANICE?! Objavljeni novi detalji jezive likvidacije na NOVOM BEOGRADU..

Istraga brutalne likvidacije Zemunca Strahinje Stojanovića (30), prekjuče usred bijela danas u Novom Beogradu, usmjerena je kad njegovim poslovima sa one strane zakona i sukobu sa superničim kriminalnim grupama sa narkotržišta.

Policija je i juče ispitivala njegove drugove, ali i ljude sa koima je prema operativnim saznanjima, Stojanović odranije bio u sukobu.

Na njegvo džip “BMW X5” Podmetnut je plastični eksploziv (C4), a detonacija je izazvana daljinski, najvjerovatnije pozivom sa mobilnog na mobilni telefon, prikačen uz “paklenu napravu”. Organizatori Stojanovićevog smaknuća detlajno su proučavali kretanje ovog mladića, a u tome im je nesvjesno pomogla i žena od koje se nije odvajao posljednjih šest mjeseci – Kolumbijanka Sonja Suarez Gomez (45).

POPULARNO  ISTINA IZAŠLA NA VIDJELO? Željko Papić poručio: Respiratori su organizovani kriminal, Novalić ključna figura!

Ona je lakše povrijeđena u eksploziji džipa, a proteklih nekoliko nedjelja po društvenim mrežama kačila je zajedničke fotografije, uz opis lokacije na kojoj su snimljene.

– Eksploziv je postavio neko ko je stručan, a detonacije je bila usmjerena tačno na vozača – navodi sagovornik iz istrage.

U toku je vještačenje ostataka eksploziva, kao i džipa. Policija je tokom dana, u potrazi za dokazima, sa nekoliko objekata u blizini mjesta likvidacije uzela snimke s kamera. Inspektori pokušavaju da utvrde da li su egzekutori pratili mladića iz kola aktivirali eksploziv, ili je riječ o čak nekom ko je išao oješke ili stajao na obližnjoj stanici.