UPRAVO SAOPŠTENE LOŠE VIJESTI, STIGLI REZULTATI TESTIRANJA: Evo koliko je zaraženih u posljednja 24 sata..

U posljednja 24 sata, u Institutu za javno zdravstvo RS, Univerzitetskom kliničkom centru RS i Univerzitetskoj bolnici Foča, testirana su 464 laboratorijska uzorka, a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 86 osoba u Republici Srpskoj.

Radi se o 46 muških i 40 ženskih osoba, od kojih je 18 mlađe, 62 srednje i šest osoba starije životne dobi, podaci su IJZ RS.

Prema mjestu prebilavišta, 30 osoba iz Banjaluke, osam iz Višegrada, sedam iz Istočnog Novog Sarajeva, šest iz Istočne Ilidže, pet iz Foče, četiri iz Rogatice, po tri iz Kotor Varoša i Laktaša, po dvije iz Doboa, Dervente, Modriče, Mrkonjič Grada, Pala, Srpca i Teslića, po jedna iz Berkovića, Gacka, Kneževa, Prijedora, Petrova i Prnjavora.

POPULARNO  U Italiji svako sat vremena umire po jedan pacijent od Koronavirusa! Ipak ne žele da zatvore granice jer bi to značilo ekonomsku katastrofu!

U posljednja 24 sata, IJZ RS prijavljen je jedan smrtni slučaj kod kojeg je potvrđeno prisustvo novog virusa korona. Radi se o muškarcu srednje životne dobi iz Istočnog Sarajeva.

Do sada je u Srpskoj potvrđeno 3.340 slučaja virusa korona, a prmeinule su ukupno 142 osobe kod kojih je potvrđen test na novi virus korona.

Please follow and like us: