UPRAVO STIGLA VIJEST: UHAPŠENA POMOĆNICA MINISTRA DARIJA, EVO ZBOG ČEGA!

Uhapšena pomoćnica ministra poljoprivrede DJ.J.N zbog primanja mita!

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal nakon višemjesečnog predistražnog postupka danas su oko 12 sati policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova, Direkcije policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala lišili sloboe dva lica: D.J.N, pomoćnicu ministra poljoprivrede Republike Srbije za krivično djelo primanje mita i fizičko lice D. Č za krivično djelo davanje mita.

Kako je saopštio tužilaštvo, postoje osnovi sumnje da je osumnjičena D.J.N, od osumnjičenog D. Č primila mjesečnu ratu, unaprijed obećanje koristi za pomoć u dobijanju ugovora u postupku javne nabavke Ministarstva poljoprivrede u oblasti usluga, koja je podržala od inostranog fonda za finansiranje poljoprivrede.

POPULARNO  ŠOKANTNO! U krijumčarenju migranata uhapšena dva bosanskohercegovačka granična policajca!

– Osumnjičenoj D.JN, je obećana isplata koristi u visini od oko 1.000 eura mjesečno, u naredne dvije godine dok traje realizacija ugovora o javnoj nabavi Pretresi su u toku – navelo je tužilaštvo.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Please follow and like us: