UPRAVO STIGLI ALARMANTNI PODACI, KORONA SE ŠIRI: Evo koliko je zaraženih u posljednja 24 sata!!!

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 sata, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Bolnici Sv. Vračevi u Bijeljini i Univerzitetskoj bolnici u Foči izvršeno je testiranje 543 laboratorijska uzorka, a novi koronavirusa (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 103 osobe u RS-u.

Radi se o 58 muških i 45 ženskih osoba, od kojih je 19 mlađe, 76 srednje i osam osoba starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 31 osoba je iz Bijeljine, 16 iz Banjaluke, 11 iz Višegrada, pet iz Zvornika, po četiri iz Rogatice i Ističnog Novog Sarajeva, po tri iz Lubinja, Ugljevika, Vlasenice, Trebinja, Pala i Mrkonjić Grada, po dvije iz Teslića, Istočnog Sarajeva i Doboja i po jedna iz Šamca, Bratunca, Šekovića, Prijedora, Čelinca, Derventa, Foče i Lopara. Većina novozaraženih je s područja istočnog dijela Republike Srpske, od čega je najveći broj iz Bijeljine i Višegrada.

POPULARNO  UPRAVO STIGLE VIJESTI IZ MOSTARSKE BOLNICE: Evo ko je preminuo od korone!

Dosad je u Republici Srpskoj potvrđeno 2.554 slučajeva koronavirusa, a preminuko je ukupno 126 osoba kod kojih je potvrđen test na novi koronavirusa.

Please follow and like us: