USKORO STIŽE BEBA, BRENIN SIN POSTAJE OTAC?! Sandra objavila snimak, OČEKUJE SE VELIKO SLAVLJE U PORODICI!

Najmlađi sin Lepe Brene Viktor Živojinović planira da se u skorije vrijeme ostvari u ulozi roditelja. On i njegova djevojka Sandra Miljaković se nadaju da bi sljedeće godine mogli da izgovore sudbonosno “da”, ali više od toga, važnije im je da postanu rodtielji.

Nasljednik naše najpopularnije pjevačice ne voli da eksponira svoj privatni život, međutim, prije nekoliko mjeseci predstavio je javnosti djevojku, na krštenju bratanca Aleksandra Živojinovića. Od tada, Viktor, s vremena na vrijeme, objavi i poneku fotografiju sa Sandraom, od koje se gotovo ne odvaja.

Kurirov izvor blizak porodici Živoijnović otkriva da su Viktor i Miljakovićeva zaljubljeni do ušiju, da se odlično slažu i da već planiraju zajedničku budućost. Njih dvoje su razgovarali o tome da se presele i otpočnu samostalni život, što se vrlo brzo može i ostvariti jer Viktor odnedavno ima svoj biznis koji uspješno vodi. Također, tvrdi izvor, njih dvoje žene da počnu da rade i na bebi jer im je dijete velika želja. Kako su već goinu dana zajedno, shvatili su da im je lijepo, da dobro funkcioništu i ne žele da gube vrijeme. Breninom sinu ta ideja se sve više dopada, posebno otkako se rodio mali Aleksandar, nasljednik Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. On je mnogo vezan za bratanca, a i dječak njega voli. Brenin sin je vidio i da Sandra umije s djecom, što mu se takođe dopalo.

POPULARNO  SITUACIJA ZABRINJAVAJUĆA! Pogledajte da li će se uvesti vanredne mjere...

Please follow and like us: