VAPAJ KROZ SUZE, TANJA SAVIĆ PREKLINJE ZA POMOĆ: Evo šta se desilo, TRESE SE ESTRADA!

Tanja Savić je više od pet mjeseci nasilno odvojena od sinova Maksima i Đorđa nakon postupka njenog još uvijek zakonitog supruga Dušana Jovanlevića, koji ih je bespravno odveo u Australiju.

Kako pjevačica sama ističe, vrijeme je da stvari uzme u svoje ruke i suprostavi se namjeri muža da je potpuno odvoji od djece.

Naime, ona je odlučila da ode preko okeana i vrati ih za Srbiju, apelujući na kolege sa estrade da joj pomognu u toj borbi novčano. S obzirom na to da je izjavila da je muž okrenuo djecu protiv nje, isplanirala je da spakuje kofere i uputi se u Australiju.

– Da nije korone i cijele situacije koja mi se desila sa novcem, davno bih ja tamo bila. Nisam neko ko praktikje da moli za bilo kakvu pomoć, ali sam prinuđena da bih što prije sakupila novac za odlazak u Australiju. Zamolila bih sve kolege koje su u mogućnosti da mi pozajme novac, a cjelokupan iznos vratiću od nastupa. Uzdala sam se u njegovu dobru volju, ljudskost, zakon. Ne kažu džaba da je pravda spora, ali vidjećemo da li je dostižna. Pričam sa mojima i jedino rješenje koje vidimo trenutno je da odem u Australiju i borim se za djecu – rekla je ona za medije i dodala:

– Da će biti lako – neće sigurno, ali ja drugo rješnje nemam. Nažalost, mislim da u ovakvoj situaciji samo majke mogu da me razumiju. Vidjeću od koga da pozajmim pare, nije to mala suma, pa ću da vraćam od nastupa. Nadam se da će ih biti.

Please follow and like us:
POPULARNO  Željko Komšić objasnio: "Evo za kakvu se Bosnu ja borim cijelo svoj život, ali nipta od toga..."