VELIKA BORBA ZA IMOVINU: Teodorina majka Goca na sudu sa sestrama zbog kuće, pogledajte šokantne detalje!

O porodici Teodore Džehvarović bivši sugrađani i komšije iz Kačareva kod Pančeva imaju samo riječi hvale. Dok za oca Senada tvrde da je uvjek bio miran i fin, za majku Gocu kažu da je opasna i stroga, ali pristojna žena. Zato mnoge čudi što se s rođenim sestrama sudi oko raspodjele imovine, to jest porodične kuće u tom mjestu.

Ekipa je posjetila pjevačicin rodni grad, u kojem je provela skoro cijelo djetinjstvo. Tamo je ošla u osnovnu školu, nakon čega se zbog obaveza oko baleta na koji je išla, cijela porodica preselila u Pančevo. Njihove komšije iz Kačareva sjećaju se Džehverovića, i to po dobru. Najprije smo, po povratku iz prodavnice, sreli jednu od njihovih najbližih komšinica, koja nije željela da se predstavi.

– Jako divna i kulturna porodica. Teodora je uvijek bila vrcava kao sada, bila je tako opasna, ali vaspitna. Goca je pazila kako se njena djeca ponašaju, da li se svađaju s nekim u ulici, poštovali su starije, javljali se. Njen brat Sava je jako fin, pristojan momak. Nikad nisu privalili probleme. I otac Senad je pristojan, ali Goca je dominantna (smijeh) – rekla je komšinica i uputila nas na njihovu kuću.

– Iskreno, slabo ih viđam da dolaze. Sad izdaju tu kuću, ali ne može od toga mnogo da se zaradi, nije ovo centar. Kuća je malo oronula jer u njoj ne boravi niko od porodice, a kad izdajete, stanari ne brinu jer to nije njihvo – završila je ona.

POPULARNO  O NJIHOVOM ODNOSU MALO ZNAMO: Ceca o Arkanovoj majci nikad ništa ne priča, a ova slika konačno otkrila sve! (FOTO)

Nedaleko od te kuće zatekli smo jednog starijeg gospodina, koji je za Džehveroviće takođe imao samo lijepe riječi.

– Pristojna porodica, znam ih dobro, mada sam se više družio sa Gocinim roditeljima, dok su bili živi. Goca je tu odrasla, to je njena porodična kuća. Jako su fini i ona i Senad, mada je ona stroža. On se niakd nije čuo, ali ona kad poviče na djecu, ako su nevaljala, odmah se mijenja raspoloženje. Uvijek je bila autoritet, Teodora i Sava su je slušali, zato su sada lijepo vaspitani. Nisam ih vidio dugo, slabo dolaze, tek ponekad da vide u kakvom je stanju kuća – rekao je on.

Kako otkriva, Goca ima problem sa tom kućom i zbog nje je završila sa sestrama na sudu.

– Čuo sam da postoji neki spor na sudu oko podjele kuće, njih tri imaju nesuglasice, Goca i dvije sestre. Ne znam o čemu se radi, ali sam načuo da jedna hoće da proda, ove druge neće, pa ova traži da je ispate njen dio. Jako ružno. Jedna sestra je u Sloveniji, rijetko dolazi ovdje, a druga živi u Srbiji, viđam je nekad kad navrati – rekao je komšija.

Please follow and like us: