VELIKI PRIJATELJ PORODICE ŠAULIĆ OTKRIO NAKON DVIJE GODINE VELIKU TAJNU: Ovo je posljednja želja Šabana Šaulića, srce da pukne!

Hasan Dudić je otkrio koja je bila neostvarena želja Šabana Šaulića koji je prije dvije godine tragično nastradao.

– Ja sam odgajan uz mog brata, mnogo mi fali, ovaj život bez njega mi je tužan i ružan, ali potrudit ću se da živim za njega i našu djecu. Pet dana pred smrt sam se vidio sa njim i sanjao sam ga pred nezgodu – istakao je Hasan Dudić.

– Mene je Šabanova smrt zatekla na jednoj romskoj svadbi u Zagrebu i svi na svadbi su plakali jer su saznali da je poginuo. Svaka pjesma je te večeri bila njegova – istakao je Mirko Kodić.

POPULARNO  TUGA DO NEBA: Bivši reprezentativac BiH pozitivan na Koronavirus!

– Ove dvije godine su teške i čemerne. Roditeljsku kuću u Šapcu je renovirala Ilda, dotjerala je divno stanje. Bilo bi lijepo da naprave muzej. U Šapcu je renovirala Ilda, dotjerala je u divno stanje. Bilo bi lijepo da naprave muzej. U Šapcu niko to neće da podrži, umjesto da budu sretni što su imali takvu jednu ličnost. Stalno mi je govorio: “Eh kad će da se oženi ovaj moj sin?”, to mu je bila posljednja želja, danima i noćima smo prićali i ne dočeka – rekao je Hasan.