VRATIO MI SE RAK! Oglasila se glumica koju svi obožavamo, SAOPŠTILA TUŽNE VIJESTI!

Tužne vijesti se brzo proširile svijetom.

Glumica Šenon Doerti, najpoznatija po ulozi u seriji “Beverly Hills 90210” potvrdila je da joj se ponovo vratio rak dojke, te da je u četvrtom stadijumu.

Šenon je već ranije otvoreno govorila o borbi s ovom bolesti. Od 2017. godine je njen rak bio u remisiji, nakon što je bila na operaciji i dugotrajnoj hemoterapiji.

– Pokušavam ceniti male trenutke u životu koje mnogi ljudi ne vide ili ih uzimaju zdravo za gotovo – odgovorila je Doerti na pitanje kako se osjeća s teškom dijagnozom.

– Malene stvari su za mene velike. Mi u sebi imamo jedno vrelo i na nama je da kopao duboko kako bismo smogli snage da se suočimo s lošim stranama života.Rekla je kako je nakon što je saznala da je bolest uznapredovala počela preispitivati svoju karmu.

– Razmišljala sam, imam li dobru karmu ili lošu, počela sam raditi liste loših stvari koje sam učinila u životu i kako sam se ophodila s ljudima – priznala je. Otkrila je i da već ima planova napisati pisma i sniiti videporuke najmilijima koje bi im postale nakon njene smrti.

POPULARNO  ISTI SCENARIJ IZ 1986! Požar u Černobilu raznosi radijaciju širom Evrope!

– Postoje neke stvari koje im moram reći. Neke stvari koje moram reći svojoj mami. Želim da moj suprug zna što mije značio, ali svaki put kada dođe vrijeme da to napravim, osjećam se kao da odustajem, ali ja nikad neću odustati – naglasila je nastavila:

– Mislim da sam jako zdrava i teško je sve “završiti” kad si uvjeren da ti je sigurno ostalo još 10 ili 15 godina života.

Kazala je da smatra da svakoga tko je u četvrtom stadijumu raka jednostavno žene pokopati odmah.

– Čini se kao da svi s ovom dijagnozom proživljavaju istu stvar. Svi me žele pokopati, ali ja nisam spremna, osjeća daj oš imam puno života u sebi – zaključila je.

Please follow and like us: