VUČIĆ JAKO TUŽAN ALI I ODLUČAN: Srbiju čekaju teški dani, pokušavaju nas stjerati uza zid ali NIKADA nećemo priznati Kosovo..

Predsjednik je govorio o svim aktuelnim temama.

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bio je gost emisije Ćirilica na televiziji Happy.

O non-pejperima i sastanku sa Kurtijem

– Nikada nećemo uvesti sankcije ni Kini ni Rusiji i tu stavljam tačku – rekao je predsjendik.

– Ja sam odbio pritiske kada sam boravio u Bijeloj kući. Jedino da pokažem da sam mentalno obolio pa da rade neke stvari preko mene. Sastao sam se već sa Kurtijem u Minhenu, ali se čeka taj veliki naš sastanak.

O izjavama da je “mentalno oboleo”

U emisiji “Ćirilica” pušteni su prilozi u kojima se čuje da pojedine poznate ličnosti, ali i Dragan Đilas govore da je predsjednik Srbije mentalno oboljela osoba.

– Poznajem sve njih koji su mi rekli da sam mentalno obolio. Dolazili su mi u kuću, bili su na rođendanima moje djece. Ako sam ja mentalno obolio onda su i moja djeca. Kako ih nije sramota? Ja prvi put čujem ove izjave i ne trošim vrijeme da ovo gledam. Ali i ovo sve govori samo o njima.

– Vaćno je da pratite rast BDO sada od vremena kada su se oni zaduživali sa strane, kada su pelješili našu zemlju – rekao je Vučić.

O napadima na porodicu i klanu Zvicera i Belivuka

– Ovdje ne može da živiš pošteno, a da ne budeš izložen napadima, da si okružen groznim ljudima. Ti napadi su bili teška stvar. Ja nisam pretjerao kada sam rekao da su kriminalci u Srbiji sjekli ljude i od njih pravili ćevape od ljudskog mesa. Da, ponavljam to jer za to imamo dokaze. Kako neko može da se igra sa time kada neko kaže da ima dokaze da su pravljeni ćevapi. Kako može eko da se smije kada jede nekoga? Je l ste normalni svi? Pričamo o čovjeku kome su sve dijelove tijela odsjekli. Nismo mi ništa pokazali, ima dosta toga.

POPULARNO  NEVJEROVATNO! Vojni avion letio prenisko pa cijelo selo ostalo bez struje!

– Nikad niko iz te kriminalne grupe neće izaći iz zatvora jer imamo dokaze za sva zvjerstva – podvukao je predsjednik Vučić i dodao da u prethodnih pet mjeseci se nije desilo nijedno mafijaško ubistvo i da je Srbija trebala dosta ranije da udari na kriminal.

“Ja volim Bosnu i Hercegovinu, volim Republiku Srpsku”

– Biće teških vremena, pogotovo za RS, jer će Njemci dati sve od sebe da naprave nešto. Srbija mora uvijek da bude uz RS. Zakazao sam sastanak sa njima za srijedu. Srbija mora dač uva leđa i BiH i R. Srpskoj unutar Bosne i Hercegovine. U svakom smislu u finasijskoj, ekonomskom, zdravstvenom, ma u svakom. Nije lako voditi R. Srpsku. Imam nezavisnu zemlju, i lakše nam je da izvajamo novac i da pomažemo. Znam šta Dodik hoće, ali ja pojedine stvari želim da izbjegnemo – rekao je predsjednik.

Please follow and like us: