Za one koji su planiraju na ljetovanje lijepe vijesti: CRNA GORA 11 maja. otvara sve kafiće, hotele i plaže!

Potpredsjednik Vlade i predsjednik Nacionalnog koordicionog tijela za zarane bolesti Miltin Simović potvrdio je da Crna Gora planira postepeno popuštati privremene mjere već od 4. maja.

Simović je rekao kako infromacije koje dobijaju sa međunarodnih adresa predstavljaju putokaze koji transparentno prikazuju da nije vrijeme za opuštanje i vraćanje uobičajnim navikama.

– Pred nama su dani kada i dalje i do kraja moramo svi bez rezerve slijediti savjete struke. Pred nama je vrijeme u kojem i dalje moramo reagovati brzo i snažno da bismo i dalje sačuvali ovo što je najveća vrijednost svake države – zdralvje i život građana – rekao je Simović.

POPULARNO  Kad se pojavila svi su poludjeli za njom! I danas dan mnoge kolegice joj ZAVIDE na izgledu! Možete li prepoznati o kome je riječ?

U cilju pripreme za ublažavanje mjera, od ponedjeljka će najvjerovatnije biti obavezno nošenje maski u svim zatvorenim prostorima, najavio je direktor Instituta za javno zdralvje Boban Mugoša danas.

– Već 4. maja počinje druga faza. Omogućit će se rad prodavnica tekstila, obuće, tehničke robe, građevinskog materijala, zanatskih radnji i servisa, frizerskih i kozmetičkih salona, fitnes centara, knjižara, stomatoloških ordinacija, auto škola, rent a car usluga, muzeja i galerija, i moguće još drugih djelatnosti – rekao je Simović.

Please follow and like us: