ZABRINJAVAJUĆI IZGLED NEKADA NAJZGODNIJEG POLITIČARA! Pogledajte kako Čedomir Jovanović izgleda poslije preležane korone!

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović godinama je važio za najzgodnijeg političara, a njegove fotke na kojima se vide isklesani mišići privlačile su ogromnu pažnju, naročito ženskog pola.

No, čini se da se Čeda prilično opustio u posljednje vrijeme, ili ga je korona virus omeo kada je riječ briga o tijelu.

Najprije će biti riječ da je Čeda imao u Julu korona virus, nakon čega mu je sugerisano da smanji fizičku aktivnost, ako misli sebi dobro. Naime, on nije smio da se bavi nikakvim aktivnostima, kako bi se virus smirio, te prošao.

Sada se jasno vidi da je Čedin stomak više nije isti kao što je nekada bio, već se prilično zaoblio, odnosno povećao.

POPULARNO  NEVJEROVATNO! Vojni avion letio prenisko pa cijelo selo ostalo bez struje!

To se vidi na fotografiji iz jednog hotela, u kojem je Jovanović boravio sa porodicom.

Nakon što je fotografija objavljena na zvaničnoj Instagram stranici hotela počela je masovno da se širi društvenim mrežama.

Svakako, najviše je šeruju iste te žene koje su do neki dan govorile “Svaka čast”, odnosno podržavale su održavanje Čedine kondicije te izgleda. Žene su voljele njegov izgled i jake mišiće.

– Gdje su mu mišići i zašto je pustio stomačinu?, Šta napravi čovjek od onakvog čovjeka, kuku, Ne trenira više, Pakao, neki su od komentara koje je dobio Čeda na svoju fotografiju.

Please follow and like us: