ZVANIČNO POTVRĐENO: U Zadrugu 4. ulaze Slobodan Radanović, Gastozz i Marko Miljković zajedno sa Lunom Djo!

Među četrdeset novih-starih takmičara, u Zadruzi naći će se Luna Đogani, ali i svi njeni dosadašnji ljubavnici iz rijalitija. Takođe ćemo, od 6. septembra, pod istim krovom gledati Slobu, Gastoza i Marka.

– U “Zadruzi 4” se neće naći samo oni koji su ostavili traga u rijaliti programima Farma i Zadruga, već i oni koji su se emitovali na drugim televizijama, kao što su “Parovi”, “Maldivi”, “Veliki brat”, a koji su se izdvojili po nečemu – ispričao je izvor.

– Osim Mikija Đuričića, Kristijana Golubovića, Stanije, Jelene Golubović, Zmaja od šipova i drugih, vidjet ćemo i sve Lunine ljubavnike koji su takođe bili učesnici ili pobjednici rijalitija koje smo gledali na domaćim kanalima – ispričao je izvor.

POPULARNO  "Je*ao je Sloba,da je je*ao"!! Miljković prekinuo sa Lunom jer ona i dalje misli na Slobu!!

Marko Miljković kao pionir rijalitija formata, pojavio se u “Velikom bratu” još prije 10 godina. Malo ko se sjeća njegove veze sa Enom Popov i da je prvi imao seks pred kamerama, ali ga zato svi znaju po burnoj vezi sa Lunom Đogani s kojom je i danas.

– Veza Slobe i Lune obilježila je “Zadrugu 1” i nemoguće je da se ta dva aktera ne nađu u novoj sezoni. Marko, kao njen akruelni partner, ali i Gastoz koji je nekoliko sezona učestvovao u “Parovima” i čak dva puta odnio pobjedu, prijaviće im društvo – ispričao je izvor.

Kako je još rekao, učesnici će imati vrtoglave honorare, jer će oni, uz Kristijana i Staniju biti okosnica “Zadruge 4”.